Keuken en uitstraling

Keukenmeubilair moet aan de beschikbare ruimte worden aangepast en alle voorwerpen die het bevat moeten gemakkelijk bereikbaar zijn. De kasten, laden, planken en overige opbergmodules bieden telkens praktischer oplossingen. Het modulaire meubilair is steeds veelzijdiger; er worden elementen met wilen opgenomen die de ruimte flexibeler maken en specifieke accessoires voor de indeling van laden en andere voorwerpen.

Design meubels

Het flessenrek is een voorbeeld van design meubels die naast opbergruimte tevens als decoratief stukje design fungeert. Of het hout van een voorraadkast kan contrasteren met de oorspronkelijke stenen muur en creeert zo een duidelijke focus op design meubels die daarvoor geplaatst worden. Kortom wil je iets unieks en toch betaalbaar dan moet het met design meubels en een houten vloer met bijvoorbeeld daarachter een stenen muur afgemaakt worden. Ook in je keuken dus!

Trash can

Op maat gemaakte kasten maken het mogelijk om een compacte keuken met veel opbergvermogen te creeren. Maar is natuurlijk wel duurder dan een basis model. Ondanks de prijs is dit wel een must wil je net even dat extraatje wilt hebben. Het zogeheten wow effect en als dat wilt hebben dan heb je ook eye catchers nodig, zoals een amerikaanse trash can die je goedkoop kan kopen. Deze trash can zorgt voor een compleet ander beeld van je keuken, maar dan moet de rest wel van strak design zijn, anders heb je kans dat het een beetje rommelig eruit gaat zien en dat willen we natuurlijk niet.